UpAp lifestyle 1

Kur ritmi i jetës të lodhë, UpAp!

UpAp përfshin suplemente ushqimore në forma që janë praktike dhe të lehta për t’u konsumuar, duke ndjekur një mënyrë jetese moderne në të cilën një ritëm i shpejtë dhe puna stresuese shpesh shkaktojnë rritje të nevojave për lëndë ushqyese thelbësore, një ndjenjë lodhjeje dhe mungesë energjie.*

UpAp lifestyle 2
UpAp lifestyle 1

I formuluar me përbërës të vërtetuar shkencërisht, UpAp i siguron trupit lëndët ushqyese dhe energjinë e nevojshme në nivel qelizor dhe na ndihmon të kapërcejmë me sukses sfidat më të mëdha edhe në ditën më të vështirë.

*Vitamina C, vitaminat B6 e B16, magnezi dhe hekuri kontribuojnë në reduktimin e lodhjes.
Është e rëndësishme të ndiqni një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Ku mund të bleni Ku mund të bleni Ku mund të bleni Ku mund të bleni Ku mund të bleni Ku mund të bleni

Suplementet ushqimore

Shishe

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • Eljekarna
 • Online ljekarna Coner
 • Pharmeria
 • Farmacia
 • Ljekarne zagrebačke županije
 • Natura biljna ljekarna
 • Pablo ljekarna za mene
 • Ljekarna Online
 • ZU Ljekarna Bjelovar
 • Ljekarna za velike i male
 • Ljekarna Marušić
 • Ljekarna Beauty Farmacy
 • Tvoja ljekarna
 • Ljekarna Dvoržak
 • Ljekarna Phama
 • Istarske ljekarne
 • Zdravije hr
 • Ljekarne Pavlić
 • Vaše Zdravlje
 • Ljekare Plantak
 • Ljekara Rijeka

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • Lekarnar
 • Lekarna Plavž
 • Prva naravna lekarna
 • Lekarna Mačkovec
 • Moja lekarna
 • Lekarna Ljubljana

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • Apoteka Online
 • Benu
 • Dr Max
 • Apoteka Janković
 • Markfarm
 • Apoteka Herba
 • Apoteka Online

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • Well Pharmacy
 • Ikra Pharmacy
 • Tosi Pharmacy
 • Begolli Pharmacy

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • Ditë e Natë

Ku mund të bleni?

Gjeni produktet tuaja të preferuara UpAp në Farmacitë online.

 • APOTEKA SARAJEVO
 • APOTEKA MONIS
 • LJEKARNA CVIT LIKARIJE
 • APOTEKA SL MEDIC
 • LJEKARNA LI PHARMA
 • LJEKARNA AFARM
 • APOTEKA EXPERA PHARMACY
 • APOTEKA ANAPHARM DR. GOLIĆ
 • APOTEKA PHARMANOVA
 • MOJA APOTEKA
 • APOTEKA VIVA
UpAp

KOMBINIM IDEAL I ENERGJISË SË SHPEJTË DHE HIDRIMIT!

Një nivel i ri hidratimi me vitamina dhe elektrolite.

Hidratuar dhe energjik me UpAp!